Over ons
Jouw transportpartner

EASY Road Transport

EASY van A naar B zonder C, D, E, F en G

Jij besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van mooie producten. Vervolgens gaan ze op transport en dan verwacht je dat er zorgvuldig met je producten wordt omgegaan. Wij zorgen ervoor dat jouw producten snel én zorgvuldig vervoerd worden binnen heel Europa!

GRENZEN VERLEGGEN
Wij zijn jouw logistieke collega’s op afstand. Wij brengen uiteraard de producten van A naar B, maar denken daarnaast altijd actief met je mee om het volledige proces te optimaliseren. Waar mogelijk stellen we aanpassingen voor om snelheid te optimaliseren of kosten te besparen (soms zelfs allebei).

SNELLER DAN HET LICHT
Snelheid is voor ons vanzelfsprekend, maar kan voor een optimale aansluiting in de supply chain cruciaal zijn. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en reageren wij op werkdagen binnen 1 uur op aanvragen.

Als specialist op het Verenigd Koninkrijk kunnen wij in geval van spoed FTL’s nog vandaag laden en morgen lossen in het Verenigd Koninkrijk, inclusief douaneafwikkeling!

BETTER SAFE THEN SORRY
Wij vervoeren jouw producten met de zorg en aandacht alsof het onze eigen producten zijn! We beperken alle risico’s. We zorgen ervoor dat alle goederen in de vrachtwagen goed vastgezet worden en houden je stap-voor-stap op de hoogte met updates en foto’s.

Op deze manier kun jij er met een gerust hart vanuit gaan dat je producten veilig en op tijd op de afgesproken bestemming arriveren.

De klant staat centraal, maar dan 'echt'!

Jij staat centraal, daar hebben we onze organisatie echt op ingericht. Dit betekent o.a. dat wij geen antwoordapparaat hebben, maar gewoon altijd de telefoon opnemen (ook buiten kantoortijden). We hebben geen afdelingen voor ‘claims‘ of ‘klantenservice‘. De EASY Roader die jouw transport regelt, neemt zelf de telefoon op en staat je te woord bij vragen. Daarnaast regelt hij of zij ook het volledige transport en heeft dus contact met de chauffeurs, de rederijen, de contactpersonen op het laad- en losadres en eventueel de douaneagent om de benodigde papieren te verzorgen. De EASY Roader is letterlijk de spin in het web die voor jou zorgt dat alles van A tot Z geregeld wordt. Als jij belt met een vraag dan krijg je dus ook gelijk een antwoord, zonder omwegen!

Op de hoogte blijven van de volgende stappen? Meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina!

De EASY Kernwaarden

Waarom men graag met ons samenwerkt

Persoonlijk

Persoonlijk

Je belt jouw EASY Roader, die neemt direct de telefoon op (ook buiten kantoortijden) en die weet direct hoe het ervoor staat met jouw goederen.

Hij staat namelijk direct in contact met jou, maar ook met de chauffeur én met de rederij én met de douaneagent én met de mensen op het laad en los adres. EASY!

Neem contact op
EASY Road Transport - Betrokken

Betrokken

We zijn jouw logistieke collega's op afstand. We verdiepen ons in jouw business. We kijken naar de mogelijke logistieke uitdagingen in het proces en proberen deze uit handen te nemen en op te lossen.

Zo maken we transport binnen Europa graag EASY voor je!

Neem contact op
Eigenaarschap

Eigenaarschap

We vervoeren jouw goederen met de zorg en aandacht alsof het onze eigen goederen zijn.

We doen er alles aan om te zorgen dat jouw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming komen.

We've got your load!

Neem contact op
Transparant

Transparant

Bij elk transport houden we je stap-voor-stap op de hoogte zodat jij precies weet waar je aan toe bent!

Onze tarieven zijn vooraf altijd duidelijk, zonder kleine lettertjes.

Neem contact op
"Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships" M. Jordan

De EASY Roaders

Dit zijn de mensen die het waarmaken voor je. We zijn trots op het jonge en ambitieuze team van EASY Roaders. Met frisse energie en vernieuwende ideeën zorgen onze EASY Roaders dat jouw goederen op tijd op hun bestemming komen. We maken graag kennis met je!

Groei met ons mee

Word ook een EASY Roader!

Heb jij interesse in logistiek, dan mag je altijd een berichtje sturen (ook als er geen vacatures open staan!). Als groeiende startup, kijken wij samen met ambitieuze, jonge professionals vanuit verschillende disciplines altijd graag naar de mogelijkheden.

Kop koffie drinken?