Contact
Neem contact met ons op

Contact

van A naar EASY

Zoek je een specialist die jouw goederen met zorg naar vervoert?

Dan moet je bij EASY Road Transport zijn! Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Whatsapp (+31)686865483
E-mail info@easyroadtransport.com
Bellen (+31)0180 229 800

hero-about
EASY lijntjes

Contact

Jij wil graag zo min mogelijk tijd, geld en moeite kwijt zijn aan jouw transporten. Dat weten we! Tegelijkertijd wil je wel goed op de hoogte zijn gedurende de rit en snel in contact zijn met de betrokken partijen. Gelukkig kan dat! Je belt jouw EASY Roader, en weet direct hoe het ervoor staat met jouw goederen. Hij staat namelijk direct in contact met jou, maar ook met de chauffeur én met de rederij én met de douaneagent én met de mensen op het laad en los adres. EASY!

Uiteraard zijn we digitaal ook gewoon te bereiken. Dus heb je een algemene vraag, bel angst, een schorre stem, of vul je gewoon liever een formulier in? Dan kun je het contactformulier hiernaast gebruiken!

Voor specifieke vragen over transport tarieven kun je het beste onze tariefcalculator gebruiken. Deze helpt je de belangrijkste informatie over jouw transport in te vullen. Zo kunnen we je het snelste helpen aan een passend tarief.

 

Direct mijn tarief berekenen

Contact

Naam(Vereist)
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van EASY Road nieuws en ontwikkelingen?
Bezoekadres

EASY Road Transport BV
Tuindersweg 34
2991 LR Barendrecht
Nederland

Kamer van Koophandel: 71505652
VAT: NL858741234B01
EORI: NL858741234

Route en parkeren

Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping in het prachtige gebouw van Berkman in Barendrecht. Je kunt bij ons gewoon voor de deur parkeren. We hebben bezoekers parkeerplekken voor de deur!

Openbaar vervoer

Kom je met het OV? Dan is ons kantoor slechts 10 minuutjes lopen vanaf station Barendrecht. Je verlaat het station richting het industrieterrein. Vervolgens loop je de Gebroken Meeldijk helemaal af. Je ziet vanzelf de grote oranje vlaggen van het tankstation van Berkman aan je linkerhand. Net voorbij het tankstation heb je ons kantoor bereikt!