Transport België
Wafels, frieten, biertjes en Manneke Pis

Transport België

Dagelijks rijden onze trailers door België en verzorgen wij transporten voor onze Belgische klanten. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Transport België

Dagelijks rijden wij met onze trailers tussen Engeland, Nederland en de Benelux. Zo kunnen wij jouw transport in groupage en FTL transporten naar België EASY verzorgen. En dat sneller dan de bliksem!

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan uw transport transport België? Onze EASY Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Toch vragen onderweg over de logistieke planning? Jouw EASY Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw Vlaamse zending. Neem vooral contact op bij specifieke wensen over transport tussen Engeland en België!

  • Specialist in B2B transport van en naar België
  • Jouw goederen just in time op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport België?

Wij hanteren 1 transittijd tussen laden en lossen. De gemiddelde looptijd is daarmee 2 dagen. Dit geldt voor de markt in Vlaanderen en Wallonië. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. Voor de duurzaamheid een goed idee om waar mogelijk kleinere landingen in één transport te vervoeren. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met onze trailers met pallets kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Transport naar België

ADR Transport België

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen van en naar België kun je terecht bij EASY Road Transport. Uiteraard denken we daarbij mee met het faciliteren en regelen van de juiste documentatie rondom dit vervoer. Dit geldt voor de import en de export. Denk daarbij aan ADR certificeringen, maar ook aan specifieke regelgeving zoals de FSSC 22000 certificering voor levensmiddelen. Zo komt jouw cargo altijd zonder problemen op de plaats van bestemming.

Regelgeving voor zendingen België

Als je van plan bent om goederen naar België te vervoeren, is het belangrijk om rekening te houden met de relevante regelgeving. Goederenvervoer in België heeft zijn eigen transportregulerende instanties, waaronder de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer en het Belgisch Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.

Om goederen naar België te vervoeren, moet je voldoen aan verschillende regels en voorschriften, afhankelijk van de aard van de goederen en de gebruikte vervoerswijze. Deze voorschriften kunnen bestaan uit vergunnings- en certificeringsvereisten, douaneregels en naleving van milieunormen.

Maar maak je geen zorgen over het bijhouden van al deze voorschriften! Ons deskundige team van EASY Roaders is goed op de hoogte van de laatste regels en voorschriften. Ze staan altijd klaar om je te voorzien van het best mogelijke advies en begeleiding als het gaat om je transportbehoeften naar België. Zorgeloos door de douane controle in België.

FTL Transport België

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. 

LTL Transport of Groupage België

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen, zoals een enkele pallet, van of naar België? We kunnen LTL zendingen gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan, kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo zijn jouw goederen supersnel geleverd!

FAQ Transport België

Transport België: wat moet ik regelen om te vervoeren? 

Voor transporten van goederen naar België heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig. Zolang jouw goederen binnen de EU blijven is dat gelukkig niet zo spannend! Gaan ze wel de grens over, bijvoorbeeld naar Engeland? Dan helpen je graag met het verzorgen dan jouw douanedocumenten.

Transport België: wat kost het om mijn goederen te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar België te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in België ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen aan een indicatief tarief. 

Transport België: Wat is de gemiddelde looptijd van leveringen? 

Wij hanteren 1 dag transittijd tussen laden en lossen. De gemiddelde looptijd is daarmee 2 dagen. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. 

Download

Feestdagen kalender

Altijd in de war met de feestdagen in België? Wij hebben een handige kalender voor je gemaakt, die de feestdagen combineert van Engeland, Nederland, Duitsland en België. Download hem hieronder.

Transport tussen België en Engeland

Transport naar België vanuit Engeland is sinds de Brexit ingewikkeld geworden. Welke documenten heb je nodig om te vervoeren naar Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in transport naar België vanuit Engeland. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

Bereken je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor

Transport naar Antwerpen, Brussel, Gent en Luik

EASY Road Transport verzorgt transport naar België in de breedste zin van het woord. Wij rijden dan ook naar de verschillende grote steden in België. Zo kun je de EASY Road Trailers onder andere transporten zien verzorgen naar Antwerpen, Brussel, Gent en Luik.

Als Specialist in transport van en naar Engeland weten wij als geen ander hoe wij jouw goederen op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan.

Bereken je tarief