België
Wafels, frieten, biertjes en Manneke Pis

België

Dagelijks rijden onze trailers door België en verzorgen wij voor onze Belgische klanten transport van en naar Engeland.

Home » België

Transport naar België

Dagelijks rijden wij met onze trailers tussen Engeland, Nederland en België. Omdat we soms ook met een lege trailer terugkomen uit Engeland kunnen we vanuit de regio Rotterdam gemakkelijk ladingen meenemen richting België. Zo kunnen wij jouw groupage en ftl transporten naar België EASY verzorgen.

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan uw transporten? Onze Easy Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Toch vragen onderweg? Jouw Easy Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw zending. Neem vooral contact op bij specifieke wensen over transport tussen Engeland en België!

  • Specialist in transport van Engeland naar België en vice versa
  • Jouw goederen op tijd op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw Easy Roader
  • Documenten voor de Douane geregeld
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport tussen Engeland en België?

Wij hanteren 2 dagen transit tussen laden en lossen (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 dagen. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met onze trailers kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Douane expediteur

Sinds de Brexit ligt er een harde grens tussen het Engeland en Europa (België). Alle goederen die van of naar het Engeland komen moeten daarom langs de douane. Wij verzorgen voor onze klanten naast het transport ook alle benodigde documenten voor zowel de export als de import. We maken hiervoor gebruik van twee ijzersterke partners in Engeland en Nederland. Wij kunnen onder verschillende Incoterms (Ex Works, DDP, DAP, etc.) vervoeren, zolang dit vooraf duidelijk afgesproken wordt.

Havens

In onze samenwerking met Stenaline verschepen we onze trailers vanaf Europoort of Hoek van Holland. Hier komen dagelijks de trailers vanuit Engeland aan en pikken onze chauffeurs ze weer op.

Portbase

Portbase is het softwaresysteem waarbij de Nederlandse havenbedrijven, rederijen, douane en vervoerder op elkaar aangesloten zijn om goederen te exporteren. Via Portbase kunnen zendingen naar Engeland heel efficiënt worden aangemeld, gemonitord en soepel langs de douane. Uiteraard hebben wij een account in Portbase om de zendingen van onze klanten zo soepel mogelijk naar Engeland te brengen.

Feestdagen Engeland en België 2022:

Altijd in de war met de feestdagen in België en Engeland? Wij hebben een handige kalender voor je gemaakt, die de feestdagen combineert van Engeland, Nederland, Duitsland en België. Download hem hieronder.

Wat moet ik regelen om naar België te vervoeren? 

Voor het transporteren van goederen naar België vanuit Engeland heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig om jouw goederen de grens over te sturen. Daarnaast zoek je een geschikte transporteur die jouw goederen de grens over helpt. Let wel goed op de regels rondom Brexit, deze zijn sinds 1 januari 2022 aangescherpt.

Wat kost het om mijn goederen naar België te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar België te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in België ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen aan een indicatief tarief. 

Wat is de gemiddelde looptijd van leveringen naar België? 

Wij hanteren 2 dagen transit tussen laden en lossen (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 dagen. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. 

Download

Feestdagen kalender 2022

Altijd in de war met de feestdagen in Nederland en Engeland? Wij hebben een handige kalender voor je gemaakt, die de feestdagen combineert van Engeland, Nederland, Duitsland en België. Download hem hieronder.

Transport van België naar Engeland

Transport tussen België en Engeland is sinds de Brexit ingewikkeld geworden. Welke documenten heb je nodig om te vervoeren naar Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? We helpen je graag met antwoorden! Easy Road Transport is dé expert in transport tussen België en Engeland. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

Bereken je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor
This site is registered on wpml.org as a development site.