Transport naar Duitsland
Brattwurst, oktoberfest, bierpullen en lederhosen

Transport naar Duitsland

Dagelijks rijden onze trailers van en naar Duitsland. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Transport naar Duitsland specialist

Vertrouw op EASY Road Transport voor je zendingen naar Duitsland. Van Berlijn tot Keulen, bereken direct jouw tarief.

Waarom EASY Road?

  • Specialist in transport naar Duitslad.
  • Jouw lading veilig en snel op bestemming.
  • Persoonlijk contact met een EASY Roader.

We’ve got you loaded! Je goederen worden zorgvuldig behandeld, met een snelle levering als standaard. Je wordt voortdurend geïnformeerd over de status van je zending.

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Duitsland?

Wij hanteren 1 tot 2 dagen transittijd tussen laden en lossen. De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 3 dagen voor een transport van of naar Duitsland. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met onze trailers kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Ben je op zoek naar een transporteur die je kan helpen bij just-in-time (JIT) leveringen? We denken graag met je mee! Een naadloze logistieke keten is daarvoor essentieel. Zo heb jij jouw goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming, zonder dat er enorme voorraden nodig zijn in de distributiecentra.

Transport naar en van het Ruhrgebied

Het Ruhrgebied staat bekend om de industrie en is een regio in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Deze deelstaat bevat elf grote steden, onder andere Duisburg, Essen, Dortmund en Düsseldorf. Rondom deze industrie is logistiek en een naadloze supplychain essentieel. Daarvoor moet je bij EASY zijn!

Transport naar Duitsland

ADR Transport Duitsland

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen van en naar Duitsland kun je terecht bij EASY Road Transport. Uiteraard denken we daarbij mee met het faciliteren en regelen van de juiste documentatie rondom dit vervoer. Denk daarbij aan ADR certificeringen, maar ook aan specifieke regelgeving zoals de FSSC 22000 certificering voor levensmiddelen. Zo komt jouw cargo altijd zonder problemen op de plaats van bestemming.

FTL Transport Duitsland

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. 

LTL Transport of Groupage naar Duitsland

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen van of naar Duitsland? We kunnen LTL zendingen gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met onze trailers kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo zijn jouw goederen super snel geleverd!

Regelgeving transport Duitsland

Als je goederen naar Duitsland wilt vervoeren, is het cruciaal om op de hoogte te zijn van de geldende regelgeving. Duitsland heeft zijn eigen regelgevende instanties op het gebied van transport, waaronder het federale ministerie van Transport en Digitale Infrastructuur en de federale autoriteit voor motorvoertuigen (Kraftfahrt-Bundesamt).

Om goederen naar Duitsland te vervoeren, moet je voldoen aan verschillende regels en voorschriften, die afhankelijk zijn van de aard van de goederen en de gebruikte vervoerswijze. Deze voorschriften kunnen vergunnings- en certificeringsvereisten, douaneregels en naleving van milieunormen omvatten.

FAQ Transport naar Duitsland

Wat moet ik regelen om naar Duitsland te vervoeren? 

Voor het transporteren van goederen naar Duitsland heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig. Zolang jouw goederen binnen de EU blijven is dat gelukkig niet zo spannend! Gaan ze wel de grens over, bijvoorbeeld naar Engeland? Dan helpen je graag met het verzorgen dan jouw douanedocumenten!

Wat kost het om mijn goederen naar Duitsland te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar Duitsland te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in Duitsland ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen snel aan een tarief. 

Wat is de gemiddelde looptijd van leveringen naar Duitsland? 

Wij hanteren 1 dag transit tussen laden en lossen (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 2 dagen. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn.

Transport tussen Duitsland en Engeland

Transport tussen Duitsland en Engeland is sinds de Brexit ingewikkelder. Welke documenten heb je nodig voor een transport naar Duitsland vanuit Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in transport tussen Duitsland en Engeland. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

Bereken je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor

Transport naar Berlijn, Hamburg, München en Keulen

EASY Road Transport verzorgt transport naar Duitsland in de breedste zin van het woord. Wij rijden dan ook naar onder andere Berlijn, Hamburg, München en Keulen. Zo kun je de Easy Road Trailers onder andere transporten zien verzorgen naar Dortmund, Essen, Duisburg en Oberhausen.

Als transportspecialist weten wij als geen ander hoe wij jouw goederen op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

 

Bereken je tarief