Transport naar Finland
Finse sauna's, de Kerstman, enorm veel meren & blokhutjes

Transport Finland

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Finland. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Transport naar Finland

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Finland. Zo kunnen wij jouw groupage en FTL transporten naar Finland EASY verzorgen. En dat sneller dan de bliksem!

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan jouw transport Finland? Onze EASY Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Toch vragen onderweg? Jouw EASY Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw zending. Hij heeft lijntjes met jou, met de ontvanger, met de douane en zelfs met de vrachtwagenchauffeur! Neem vooral contact op bij specifieke wensen over Finland transport!

  • Expert transport naar Finland en vice versa
  • Jouw goederen bliksemsnel op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners
  • Jouw partner in logistiek

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Finland?

Wij hanteren 4 tot 7 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Finland, afhankelijk van de specifieke bestemming in Finland. Je kan je voorstellen dat het hoogste puntje een stukje verder rijden is dan Helsinki in het zuiden! De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 7 tot dagen voor een transport van of naar Finland. Voor groupage of deelvrachten, zoals een enkele pallet, kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met trucks, kunnen we elke dag van de week jouw pallets en deelvrachten laden en lossen.

Ben je op zoek naar een transporteur die je kan helpen bij just-in-time (JIT) leveringen? We denken graag met je mee! Een naadloze logistieke keten, die gebruik maakt van moderne technologie, is daarvoor essentieel. Zo heb jij jouw cargo zo snel mogelijk op de plaats van bestemming, zonder dat er enorme voorraden nodig zijn in de distributiecentra. Zo kun je ook besparen op warehousing.

Import vanuit Finland

Finland is een belangrijk land als het gaat om Nederlandse import. Vooral de Finse ijzer-industrie is populair! Maar ook hout, papier, karton en elektrische apparaten worden regelmatig vanuit Finland naar Nederland en de rest van de Benelux gehaald.

transport naar Finland

ADR Transport naar Finland

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen vervoer van en naar Finland kun je terecht bij EASY Road Transport. Uiteraard denken we daarbij mee met het faciliteren en regelen van de juiste documentatie. Denk daarbij aan ADR certificeringen, maar ook aan specifieke regelgeving zoals de FSSC 22000 certificering voor levensmiddelen. Zo komt jouw vracht altijd zonder problemen op de plaats van bestemming.

FTL Transport Finland

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. 

LTL Transport of Groupage Finland

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen van of naar Finland? We kunnen LTL zendingen gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan, kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo is jouw vracht supersnel geleverd!

Veelgestelde vragen (FAQ) Transport naar Finland

Wat moet ik regelen om naar Finland te vervoeren?

Voor Finnish transport heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig. Zolang jouw goederen binnen de EU blijven is dat gelukkig niet zo spannend! Gaan ze wel de grens over, bijvoorbeeld naar Engeland? Dan helpen je graag met het verzorgen dan jouw douanedocumenten!

Wat kost het om mijn goederen naar Finland te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar Finland te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in Finland ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen snel aan inzicht in jouw transportkosten. 

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Finland?

Wij hanteren 2 tot 7 dagen transit tussen laden en lossen. De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 7 dagen. Voor deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn.

Kan ik voor andere vervoerswijzen dan vrachttransport naar Finland bij jullie terecht?

Transport via de weg, daar hebben wij expertise in. Voor het vervoeren van goederen via andere opties zoals luchtvracht ben je bij ons niet aan het goede adres. Mocht je meer informatie nodig hebben over onze wegtransportdiensten, neem dan gerust contact met ons op.

Transport tussen Finland en Engeland

Transport tussen Finland en Engeland is sinds de Brexit ingewikkelder. Welke documenten heb je nodig voor een transport naar Finland vanuit Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? En welke documentatie heb ik nodig? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in goederentransport tussen Finland en Engeland. Deze internationale handel kennen wij op ons duimpje. Onze expertise is dat wij als geen ander weten hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de transportkosten? Met onze tariefcalculator vraag je in no-time een offerte aan!

Bereken je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor

Andere bestemmingen in Scandinavië

Naast Noorwegen, verzorgen wij ook transporten naar andere landen in het hoge noorden. Bekijk onze andere Scandinavische bestemmingen!

Transport naar Scandinavië

Transport naar Helsinki, Espoo en Tampere

EASY Road Transport verzorgt transport naar Finland in de breedste zin van het woord. Wij rijden dan ook naar onder andere Helsinki, Espoo en Tampere. Ook de steden als Kotka en Oulu vallen binnen het verzorgingsgebied! De vrachtwagens weten jouw route te vinden, we’ve got your load!

Als transportspecialist weten wij als geen ander hoe wij jouw goederen op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de transportkosten? We bespreken graag de opties!

 

Bereken je tarief