Transport naar Noorwegen
Fjorden, de Noordkaap, Rendieren en het Noorderlicht

Transport Noorwegen

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Noorwegen. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Transport naar Noorwegen

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Noorwegen. Zo kunnen wij jouw groupage en FTL transporten naar Noorwegen EASY verzorgen. En dat sneller dan de bliksem!

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan jouw transport naar Noorwegen? Onze EASY Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Toch vragen onderweg? Jouw EASY Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw zending. Hij heeft lijntjes met jou, met de ontvanger, met de douane en zelfs met de vrachtwagenchauffeur! Neem vooral contact op bij specifieke wensen over transport Noorwegen!

  • Expert transport Noorwegen en vice versa
  • Jouw goederen bliksemsnel op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Noorwegen?

Wij hanteren 2 tot 7 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Noorwegen, afhankelijk van de specifieke bestemming in Noorwegen. Je kan je voorstellen dat het hoogste puntje een stukje verder rijden met onze truck is dan Oslo in het zuiden! De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 7 tot dagen voor een transport van of naar Noorwegen. Voor groupage deelvrachten, zoals een enkele pallet, kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met trailers, kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Ben je op zoek naar een transporteur die je kan helpen bij just-in-time (JIT) leveringen? We denken graag met je mee! Een naadloze logistieke keten, die gebruik maakt van moderne technologie, is daarvoor essentieel. Zo heb jij jouw cargo zo snel mogelijk op de plaats van bestemming, zonder dat er enorme voorraden nodig zijn in de distributiecentra. Zo kun je ook besparen op warehousing.

Import vanuit Noorwegen

Noorwegen is een belangrijk land als het gaat om Nederlandse import. Vooral de Noorse aardolieolie-industrie is populair! Maar ook machines, metaal, vis en papier worden regelmatig vanuit Noorwegen naar Nederland gehaald.

transport naar noorwegen

Douanezaken transport Noorwegen

Noorwegen is geen lid van de Europese Unie. Noorwegen transport verloopt daarom anders dan transport naar andere Europese bestemmingen. Je kunt het vergelijken met een transport naar Engeland: Je hebt douanedocumenten nodig om de grens over te kunnen. Maar maak je geen zorgen! Onze EASY Roaders kennen dat spelletje heel goed. We helpen je daarom graag met het regelen van al jouw douanezaken.

ADR Transport Noorwegen

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen vervoer van en naar Noorwegen kun je terecht bij EASY Road Transport. Uiteraard denken we daarbij mee met het faciliteren en regelen van de juiste documentatie. Denk daarbij aan ADR certificeringen, maar ook aan specifieke regelgeving zoals de FSSC 22000 certificering voor levensmiddelen. Zo komt jouw vracht altijd zonder problemen op de plaats van bestemming.

FTL Transport Noorwegen

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. 

LTL Transport of Groupage Noorwegen

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen van of naar Noorwegen? We kunnen LTL zendingen gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan, kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo is jouw vracht supersnel geleverd!

FAQ Transport Noorwegen

Wat moet ik regelen om naar Noorwegen te vervoeren?

Het belangrijkste dat je moet regelen om goederen naar Noorwegen te vervoeren is de juiste documentatie. Daarnaast zoek je een geschikte transporteur die jouw goederen de grens over helpt.

Wat kost het om mijn goederen naar Noorwegen te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar Noorwegen te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in Noorwegen ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen snel aan inzicht in jouw transportkosten. 

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Noorwegen?

Wij hanteren 2 tot 7 dagen transit tussen laden en lossen. De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 7 dagen. Voor deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn.

Transport tussen Noorwegen en Engeland

Transport tussen Noorwegen en Engeland is sinds de Brexit ingewikkelder. Welke documenten heb je nodig voor een transport naar Noorwegen vanuit Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? En welke documentatie heb ik nodig? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in transport tussen Noorwegen en Engeland. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de transportkosten?

Bereken je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor

Andere bestemmingen in Scandinavië

Naast Noorwegen, verzorgen wij ook transporten naar andere landen in het hoge noorden. Bekijk onze andere Scandinavische bestemmingen!

Transport naar Scandinavië

Transport naar Oslo, Bergen, Stavanger en Trondheim

EASY Road Transport verzorgt transport naar Noorwegen in de breedste zin van het woord. Wij rijden dan ook naar onder andere Oslo, Bergen, Stavanger en Trondheim. Ook de steden en industriële gebieden als Spitsbergen, Bable, Rafsnes en Mongstad vallen binnen het verzorgingsgebied! De vrachtwagens weten jouw route te vinden, we’ve got your load!

Als transportspecialist weten wij als geen ander hoe wij jouw goederen op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de transportkosten?

 

Bereken je tarief