Transport naar Portugal
Pastel de Nata, Port, Fado muziek en Sardientjes

Transport naar Portugal

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Portugal. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Transport Portugal

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Portugal. Zo kunnen wij jouw groupage en FTL transporten naar Portugal EASY verzorgen. En dat sneller dan de bliksem!

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan jouw Portugal transport? Onze EASY Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Toch vragen onderweg? Jouw EASY Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw zending. Neem vooral contact op bij specifieke wensen over transport van of naar Portugal!

  • Expert logistiek naar Portugal
  • Jouw goederen bliksemsnel op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners

Transportes rápido e fácil!

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Portugal?

Wij hanteren 3 tot 5 dagen transittijd tussen laden en lossen voor goederen vervoer van of naar Portugal (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 tot 5 tot dagen voor een transport van of naar Portugal. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan, kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Ben je op zoek naar een transporteur die je kan helpen bij just-in-time (JIT) leveringen? We denken graag met je mee! Een naadloze logistieke keten is daarvoor essentieel. Zo heb jij jouw goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming, zonder dat er enorme voorraden nodig zijn in de distributiecentra. Simpel besparen op distributie en warehousing dus!

Import vanuit Portugal

Portugal is een belangrijk land als het gaat om importeren. Portugese wijn en port is erg populair in Nederland, maar ook veel kleding komt hier vandaan.

transport naar portugal

ADR transport Portugal

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen van en naar Portugal kun je terecht bij EASY Road Transport.

FTL Transport naar Portugal

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. We helpen je graag met jouw FTL transport portugal!

LTL Transport of Groupage naar Portugal

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen van of naar Portugal? We kunnen LTL zendingen, bijvoorbeeld één of meerdere pallets, gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan, kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo zijn jouw goederen supersnel geleverd!

FAQ Transport naar Portugal

Wat moet ik regelen om naar Portugal te vervoeren?

Voor transporten van goederen naar Portugal heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig. Zolang jouw goederen binnen de EU blijven is dat gelukkig niet zo spannend! Gaan ze wel de grens over, bijvoorbeeld naar Engeland? Dan helpen je graag met het verzorgen dan jouw douanedocumenten!

Wat kost het om mijn goederen naar Portugal te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar Portugal te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in Portugal ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen snel jouw transportkosten te berekenen. 

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Portugal?

Wij hanteren 3 tot 5 dagen transit tussen laden en lossen (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 tot 5 dagen. Voor deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn.

Transport tussen Portugal en Engeland

Transport tussen Portugal en Engeland is sinds de Brexit ingewikkelder. Welke documenten heb je nodig voor een transport naar Portugal vanuit Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in transport tussen Portugal en Engeland. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

Bereken je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor

Transport naar Lissabon, Braga, Porto en Faro

EASY Road Transport verzorgt transport naar Portugal in de breedste zin van het woord. Wij rijden dan ook naar onder andere Lissabon, Vila Nova de Gaia, Porto en Faro. De belangrijke industrie gebieden in Setubal, Braga, Vila Nova de Gaia, São João da Madeira en Porto vallen uiteraard binnen het verzorgingsgebied!

Als transportspecialist weten wij als geen ander hoe wij jouw goederen op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

 

Bereken je tarief