Transport naar Italië
Pasta, Vespa's, Espresso & Pizza

Transport naar Italië

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Italië. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Transport naar Italië

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Italië. Zo kunnen wij jouw groupage en FTL transporten naar Italië EASY verzorgen. En dat sneller dan de bliksem!

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan jouw transport naar Italië? Onze EASY Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Toch vragen onderweg? Jouw EASY Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw zending. Neem vooral contact op bij specifieke wensen over transport van of naar Italië!

  • Expert transport naar Italië en vice versa
  • Jouw goederen bliksemsnel op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Italië?

Looptijd transport naar Noord-Italië

Wij hanteren 2 tot 4 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Noord-Italië (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 4 tot dagen voor een transport van of naar Noord-Italië. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan met kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Looptijd transport naar Zuid-Italië

Wij hanteren 3 tot 5 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Noord-Italië (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 tot 5 tot dagen voor een transport van of naar Noord-Italië. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Ben je op zoek naar een transporteur die je kan helpen bij just-in-time (JIT) leveringen? We denken graag met je mee! Een naadloze logistieke keten is daarvoor essentieel. Zo heb jij jouw goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming, zonder dat er enorme voorraden nodig zijn in de distributiecentra.

transport naar Italië

ADR Italië

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen van en naar Italië kun je terecht bij EASY Road Transport.

FTL Transport naar Italië

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. 

LTL Transport of Groupage naar Italië

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen van of naar Italië? We kunnen LTL zendingen gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan, kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo zijn jouw goederen supersnel geleverd!

FAQ Transport naar Italië

Wat moet ik regelen om naar Italië te vervoeren?

Voor transporten van goederen naar Italië heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig. Zolang jouw goederen binnen de EU blijven is dat gelukkig niet zo spannend! Gaan ze wel de grens over, bijvoorbeeld naar Engeland? Dan helpen je graag met het verzorgen dan jouw douanedocumenten!

Wat kost het om mijn goederen naar Italië te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar Italië te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in Italië ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen snel aan een tarief. 

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Italië?

Wij hanteren 2 tot 4 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Noord-Italië (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 4 tot dagen voor een transport van of naar Noord-Italië.

Wij hanteren 3 tot 5 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Noord-Italië (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 tot 5 tot dagen voor een transport van of naar Noord-Italië. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn.

Transport tussen Italië en Engeland

Transport tussen Italië en Engeland is sinds de Brexit ingewikkelder. Welke documenten heb je nodig voor een transport naar Italië vanuit Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in transport tussen Italië en Engeland. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

Bereken je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor

Transport naar Rome, Milaan, Napels en Turijn

EASY Road Transport verzorgt transport naar Italië in de breedste zin van het woord. Wij rijden dan ook naar onder andere Rome, Milaan, Napels en Turijn. De belangrijke industrie gebieden op de povlakte en in Genua, Terni, Como en Pisa vallen uiteraard binnen het verzorgingsgebied! Datzelfde geldt voor industriële steden Pavia, Vicenza, Brescia, Bologna en Legnano.

Als transportspecialist weten wij als geen ander hoe wij jouw goederen op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

 

Bereken je tarief