Transport naar Frankrijk
Eiffeltoren, Baguette, Du Vin en Camembert

Transport Frankrijk

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Frankrijk. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Transport Frankrijk

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Frankrijk. Zo kunnen wij jouw groupage en FTL transporten naar Frankrijk EASY verzorgen. En dat sneller dan de bliksem!

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan jouw transport naar Frankrijk? Onze EASY Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Toch een vraag onderweg? Jouw EASY Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw zending. Hij heeft lijntjes met jou, met de ontvanger, met de douane en zelfs met de vrachtwagenchauffeur! Neem vooral contact op bij specifieke wensen over transport Frankrijk!

  • Expert transport naar Frankrijk en vice versa
  • Jouw goederen bliksemsnel op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners
  • Jouw logistieke partner

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport Frankrijk?

Wij hanteren 2 tot 4 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Frankrijk (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 4 tot dagen voor een transport van of naar Frankrijk. Dat hangt af van de specifieke bestemming. Je kunt je voorstellen dat een transport naar Noord-Frankrijk sneller op locatie is dan naar Zuid-Frankrijk of naar sommige binnensteden. Voor groupage transport of deelvrachten, zoals een enkele pallet, kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met trucks, kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Ben je op zoek naar een transporteur die je kan helpen bij just-in-time (JIT) leveringen? We denken graag met je mee! Een naadloze logistieke keten, die gebruik maakt van moderne technologie, is daarvoor essentieel. Zo heb jij jouw cargo zo snel mogelijk op de plaats van bestemming, zonder dat er enorme voorraden nodig zijn in de distributiecentra. Zo kun je ook besparen op warehousing.

Import vanuit Frankrijk

Frankrijk is een belangrijk land als het gaat om Nederlandse import. Franse goederen zijn namelijk populair bij ons Hollanders. Denk aan de distributie van Franse wijn of heerlijke kaas, maar verrassend genoeg ook bijvoorbeeld groenten of reinigingsmiddelen. We helpen je graag om jouw Franse goederen en delicatessen naar de Benelux te halen.

Transport naar Frankrijk

ADR Transport Frankrijk

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen vervoer van en naar Frankrijk kun je terecht bij EASY Road Transport. Uiteraard denken we daarbij mee met het faciliteren en regelen van de juiste documentatie. Denk daarbij aan ADR certificeringen, maar ook aan specifieke regelgeving zoals de FSSC 22000 certificering voor levensmiddelen. Zo komt jouw vracht altijd zonder problemen op de plaats van bestemming.

FTL Transport Frankrijk

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming is. En niet te lang in een warehouse blijft liggen.  

LTL Transport of Groupage Frankrijk

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen van of naar Frankrijk? We kunnen LTL zendingen gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan, kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo is jouw vracht supersnel geleverd!

Veelgestelde vragen (FAQ) Transport Frankrijk

Wat moet ik regelen om naar Frankrijk te vervoeren?

Voor transporten van goederen naar Frankrijk heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig. Zolang jouw goederen binnen de EU blijven is dat gelukkig niet zo spannend! Gaan ze wel de grens over, bijvoorbeeld naar Engeland? Dan helpen je graag met het verzorgen dan jouw douanedocumenten!

Wat kost het om mijn goederen naar Frankrijk te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar Frankrijk te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in Frankrijk ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen snel aan inzicht in jouw transportkosten. 

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport Frankrijk?

Wij hanteren 2 dagen transit tussen laden en lossen (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 dagen. Voor deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn.

Wat is er mogelijk op het gebied van geconditioneerd transport

Koeltransport of geconditioneerd vervoer verzorgen wij niet zelf. Wel hebben we partners binnen de die we aan kunnen raden. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Transport tussen Frankrijk en Engeland

Transport tussen Frankrijk en Engeland is sinds de Brexit ingewikkelder. Welke documenten heb je nodig voor een transport naar Frankrijk vanuit Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? En welke documentatie heb ik nodig? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in transport Frankrijk – Engeland. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel en betrouwbaar, EASY! Benieuwd naar de transportkosten? Met de digitale tariefcalculator kun je vrijblijvend jouw offerte aanvragen.

Bereken vrijblijvend je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor

Transport naar Parijs, Marseille, Lyon en Toulouse

EASY Road Transport verzorgt transport naar Frankrijk in de breedste zin van het woord. Wij rijden dan ook naar onder andere Parijs, Marseille, Lyon en Toulouse. Ook de belangrijke industrie gebieden in Straatsburg, Metz, Roubaix, Grenoble, Nice, Bordeaux, Nantes en Nîmes vallen binnen het verzorgingsgebied! Datzelfde geldt voor relatief kleinere steden als Avignon en Lille. De vrachtwagens weten jouw route te vinden, we’ve got your load!

Als transport specialist weten wij als geen ander hoe wij jouw goederen op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming kunnen krijgen. Alle expertise rondom internationale handel is in huis. Snel, betrouwbaar en EASY! Benieuwd naar de transportkosten? Vraag snel jouw offerte aan via de tariefcalculator.

 

Bereken je tarief