Transport binnen Nederland
Stroopwafels, drop, kaas en rookworst

Transport binnen Nederland

Dagelijks rijden onze trailers van en naar Nederland. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Als Nederlandse onderneming kunnen wij natuurlijk ook binnenland transport verzorgen. Onze focus ligt echter wel op het transport tussen Engeland en Nederland. In Nederland laden we dus vooral goederen die naar Engeland gaan en lossen we goederen die vanuit het Engeland komen.

Transport binnen Nederland

EASY Road Transport is specialist in goederen transport tussen Nederland en Engeland. Dat betekent dat wij goed op de hoogte zijn van de regelgeving rondom transport naar Engeland. Zo kunnen wij jou bij sterk variërende vraagstukken een passende oplossing bieden.

  • Specialist in transport van Engeland naar Nederland en vice versa
  • Jouw goederen op tijd op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader
  • Documenten voor de douane geregeld
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport binnen Nederland?

Wij hanteren maximaal 1 dag transittijd tussen laden en lossen. Over het algemeen worden zendingen op dezelfde dag geladen als gelost De gemiddelde looptijd is daarmee 1 dag. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met onze trailers kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Binnenlands transport

ADR Transport Nederland

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen transport tussen Nederland en Engeland kun je terecht bij EASY Road Transport. Uiteraard denken we daarbij mee met het faciliteren en regelen van de juiste documentatie rondom dit vervoer. Denk daarbij aan ADR certificeringen, maar ook aan specifieke regelgeving zoals de FSSC 22000 certificering voor levensmiddelen. Zo komt jouw cargo altijd zonder problemen op de plaats van bestemming.

FTL Transport Nederland

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. 

LTL Transport of Groupage Nederland

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen van of naar Nederland? We kunnen LTL zendingen gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we dagelijks heen-en-weer gaan met onze trailers kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo zijn jouw goederen super snel geleverd!

Wat moet ik regelen om naar Nederland te vervoeren? 

Voor het transporteren van goederen binnen of naar Nedeland heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig. Zolang jouw goederen binnen de EU blijven is dat gelukkig niet zo spannend! Gaan ze wel de grens over, bijvoorbeeld naar Engeland? Dan helpen je graag met het verzorgen dan jouw douanedocumenten!

Wat kost het om mijn goederen naar Nederland te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar Nederland te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in Nederland ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen aan een indicatief tarief. 

Wat zijn exportdocumenten? 

Als je goederen gaat vervoeren vanuit buiten de EU, heb je exportdocumenten nodig. Voorbeelden van dit soort documenten zijn een Certificaat van Oorsprong, EUR.1, EUR-MED of factuurverklaring, legalisatie van een handtekening of ATA-carnet. De checklist documenten voor vervoer naar Engeland helpt je een heel eind op weg!

Download

Feestdagen kalender

Altijd in de war met de feestdagen in Nederland en Engeland? Wij hebben een handige kalender voor je gemaakt, die de feestdagen combineert van Engeland, Nederland, Duitsland en België. Download hem hieronder.

Transport van Nederland naar Engeland

Transport tussen Nederland en Engeland is sinds de Brexit ingewikkeld geworden. Welke documenten heb je nodig om te vervoeren naar Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in transport tussen Nederland en Engeland. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

 

Bereken je tarief
Judith Vermeer, GP Products

Prettige samenwerking

Je merkt dat EASY Road gespecialiseerd is in het vervoeren van goederen vanuit de UK waardoor dit voor ons ontzettend prettig samenwerken is omdat zij kennis hebben van alle documentatie.

Judith Vermeer, GP Products