Transport Spanje
Tapas, salsa, de Costa del Sol en Sangria

Transport naar Spanje

Regelmatig verzorgen wij transport van en naar Spanje. Zo zijn jouw spullen bliksemsnel op de plaats van bestemming!

Transport Spanje

Op zoek naar een specialist in transport Spanje? En wil je hier zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn? Onze EASY Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Alle expertise is in huis. Toch vragen onderweg? Jouw EASY Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw zending. Neem vooral contact op bij specifieke wensen over transport naar Spanje!

  • Expert in B2B transport naar Spanje en vice versa
  • Jouw goederen bliksemsnel op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader over Spanje transport
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners

Wat is de gemiddelde looptijd van een transport naar Spanje?

Looptijd transport naar Noord-Spanje

Wij hanteren 2 tot 4 dagen transittijd tussen laden en lossen van vrachtwagens voor transporten van of naar Noord-Spanje (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 4 tot dagen voor een transport van of naar Noord-Spanje. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan met trucks kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Looptijd transport naar Zuid-Spanje

Wij hanteren 3 tot 5 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Noord-Spanje (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 tot 5 tot dagen voor een transport van of naar Noord-Spanje. Voor groupage deelvrachten kunnen de transittijden soms een dagje langer zijn. Meerdere kleinere ladingen worden hierbij in één container geplaatst om deellading te voorkomen. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan kunnen we elke dag van de week laden en lossen.

Ben je op zoek naar een transporteur die je kan helpen bij just-in-time (JIT) leveringen? We denken graag met je mee! Een naadloze logistieke keten is daarvoor essentieel. Zo heb jij jouw goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming, zonder dat er enorme voorraden nodig zijn in de distributiecentra. Zo kun je ook besparen op warehousing.

Transport naar Andalusië en Gibraltar

Transport naar Zuid-Spanje? Ook dan helpen we je graag! Onze EASY Roaders weten steden als Sevilla en Málaga in Andalusië (of Andalusi) goed te vinden. Ook de Britse kolonie Gibraltar is geen probleem. Onze EASY Roaders weten als geen ander hoe we jouw goederen langs de Britse douane moeten krijgen. We zijn namelijk gespecialiseerd in transporten van en naar Engeland. We Zo zijn jouw ladingen snel én EASY op het Iberische schiereiland in de Middellandse Zee. We denken graag mee met jouw uitdagingen in de logistiek.

Import vanuit Spanje

Spanje is een belangrijk land als het gaat om Nederlandse import. Spaanse goederen zijn namelijk populair bij ons Hollanders! Denk aan de distributie van Spaanse wijn of heerlijke zuidvruchten, maar verrassend genoeg ook bijvoorbeeld machinerieën en chemische producten!

Transport naar Spanje

ADR Spanje

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederenvervoer van en naar Spanje kun je terecht bij EASY Road Transport. Uiteraard denken we daarbij mee met het faciliteren en regelen van de juiste documentatie rondom dit vervoer. Denk daarbij aan ADR certificeringen, maar ook aan specifieke regelgeving zoals de FSSC 22000 certificering voor levensmiddelen. Zo komt jouw cargo altijd zonder problemen op de plaats van bestemming.

Maximum laadgewicht in Spanje

In Spanje geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

FTL Transport naar Spanje

Jouw Full Truck Loads (FTL transport) worden snel en efficiënt verzonden van A naar B. Zo’n volle trailer is voor jou erg interessant. Ze zijn namelijk qua tarieven interessant én zijn snel in te plannen. Zo zijn jouw goederen snel en gemakkelijk op de plaats van bestemming. 

LTL Transport of Groupage naar Spanje

Zoek je een oplossing voor kleinere zendingen, zoals een enkele pallet, van of naar Spanje? We kunnen LTL zendingen gemakkelijk verzenden en naar de plaats van bestemming brengen. Omdat we regelmatig heen-en-weer gaan, kunnen we elke dag van de week laden en lossen. Zo zijn jouw goederen supersnel geleverd!

FAQ Transport Spanje

Transport Spanje: wat moet ik regelen om te vervoeren?

Voor transporten van goederen naar Spanje heb je als belangrijkste de juiste documenten nodig. Zolang jouw goederen binnen de EU blijven is dat gelukkig niet zo spannend! Gaan ze wel de grens over, bijvoorbeeld naar Engeland? Dan helpen je graag met het verzorgen dan jouw douanedocumenten. Dat geldt dus ook voor Gibraltar.

Transport Spanje: wat kost het om te vervoeren? 

Wat het kost om goederen naar Spanje te vervoeren hangt sterk af van hoeveel goederen je vervoert, waar in Spanje ze naartoe moeten en waar je de goederen vandaan stuurt. We helpen je graag op weg met een berekening! Onze tariefcalculator helpt je binnen enkele simpele stappen snel aan een tarief. 

Transport Spanje: wat is de gemiddelde looptijd?

Wij hanteren 2 tot 4 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Noord-Spanje (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 2 tot 4 tot dagen voor een transport van of naar Noord-Spanje.

Wij hanteren 3 tot 5 dagen transittijd tussen laden en lossen voor transporten van of naar Noord-Spanje (maandag laden = woensdag lossen). De gemiddelde looptijd is daarmee 3 tot 5 tot dagen voor een transport van of naar Noord-Spanje. Voor groupage deelvrachten kan dit soms een dagje extra zijn.

Transport tussen Spanje en Engeland

Transport tussen Spanje en Engeland is sinds de Brexit ingewikkelder. Welke documenten heb je nodig voor een transport naar Spanje vanuit Engeland? Hoe werken de Engelse douaneformaliteiten? En aan welke regels moet ik me houden? We helpen je graag met antwoorden! EASY Road Transport is dé expert in transport tussen Spanje en Engeland. Datzelfde geldt dus ook voor de Britse kolonie Gibraltar. Als expert weten wij als geen ander hoe we jouw producten op tijd en zonder problemen de grens over kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de prijzen? Met onze tariefcalculator kun je snel een passende offerte aanvragen. En heb je eerst nog wat informatie nodig? Dan kun je altijd even contact opnemen.

Bereken je tarief
Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor

Transport naar Barcelona, Madrid, Valencia en Sevilla

EASY Road Transport verzorgt transport naar Spanje in de breedste zin van het woord. Wij rijden dan ook naar onder andere Barcelona, Madrid, Valencia en Sevilla. Ook de belangrijke industrie gebieden in Vizcaya, Asturië, Alicante en Zaragoza vallen binnen het verzorgingsgebied!

Als transportspecialist weten wij als geen ander hoe wij jouw goederen op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming kunnen krijgen. Snel, zorgvuldig en EASY! Benieuwd naar de kosten?

 

Bereken je tarief