Overige bestemmingen
Naar het einde van de wereld en weer terug

Overige bestemmingen

Jouw goederen vervoerd van en naar bestemmingen over de hele wereld, EASY!

Transport naar overige bestemmingen

Naast onze dagelijkse bestemmingen kunnen wij op verzoek van klanten ook transport naar o.a. Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Ierland, Noord-Ierland verzorgen met onze eigen trailers. Daarnaast kunnen we in samenwerking met onze partners transport organiseren vanuit andere delen van de wereld.

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan uw transporten? Onze EASY Roaders staan klaar om je volledig te ontzorgen. Toch vragen onderweg? Jouw EASY Roader is altijd op de hoogte van de status van jouw zending. Neem vooral contact op bij specifieke wensen over transport naar jouw bestemmingen!

  • Transportspecialist
  • Jouw goederen op tijd op bestemming
  • Persoonlijk contact met jouw EASY Roader
  • Documenten voor Douane geregeld
  • Sterke samenwerkingen met betrouwbare partners

Europa

Binnen ons verzorgingsgebied pendelen onze trailers dagelijks heen-en-weer. Aangrenzende gebieden in Europa kunnen wij ook met onze eigen trailers verzorgen op verzoek van de klanten. Dit betreft o.a. Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Ierland en Noord-Ierland.

Voor de overige bestemmingen in Europa zoals o.a. Spanje, Italië, Portugal, Polen, Roemenië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Denemarken kunnen wij met een sterk netwerk van partners ook een passende transportoplossing aanbieden. Deze ritten worden dan niet verzorgd met onze eigen trailers, maar laten wij door een partner vervoerder uitvoeren. Jij als klant merkt hier uiteraard niks van, wij regelen alles van A tot Z.


Tariefcalculator transport

Bereken in 2 minuten jouw transport tarief!

Wil jij weten wat het kost om jouw goederen van A naar B te laten vervoeren? De tariefcalculator laat jou snel je transportkosten berekenen. Geen verrassingen meer voor jou!


Transport vanuit China

In samenwerking met een sterke en betrouwbare partner kunnen wij ook ladingen voor onze klanten vanuit China naar Nederland en Engeland halen. Onze partner verzorgt het transport vanuit China naar Nederland en wij verzorgen het laatste stukje naar het losadres of naar Engeland. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kunnen wij dit op palletniveau al verzorgen. Je kunt dus al vanaf 1 pallet vanuit China naar Nederland halen, uiteraard scheelt het in het tarief als de zendingen iets meer volume hebben.

Overige bestemmingen

Voor bestemmingen uit andere delen van de wereld kunnen wij uiteraard met onze klanten meedenken. Wij moeten wel eerlijk toegeven dat dit voor ons (op dit moment) nog geen focus en dagelijkse kost is. Wij hebben wel een sterk netwerk en dus kunnen wij voor onze klanten altijd informeren en een passende oplossing zoeken en aanbieden. Echter ligt onze specialisatie en focus op het vervoer tussen Nederland, België, Duitsland en Engeland, Wales en Schotland.

Douane expediteur

Naast specialist in transport naar Engeland helpen wij jou ook als douane expediteur. Sinds de Brexit ligt er een harde grens tussen Engeland en Europa (Nederland). Alle goederen die van of naar het Verenigd Koninkrijk komen moeten daarom langs de douane. Wij verzorgen voor onze klanten naast het transport ook alle benodigde documenten voor zowel de export als de import. We maken hiervoor gebruik van twee ijzersterke partners in Engeland en Nederland. Wij kunnen onder verschillende Incoterms (Ex Works, DDP, DAP, etc.) vervoeren, zolang dit vooraf duidelijk afgesproken wordt. Ook goederen andere delen van de wereld kunnen wij via onze partners op de juiste papieren in Nederland krijgen.

ADR

Wil je gevaarlijke stoffen importeren of exporteren via wegtransport? Ook voor ADR goederen transport kun je terecht bij EASY Road Transport.

Download

Feestdagen kalender

Altijd in de war met de feestdagen in Nederland en Engeland? Wij hebben een handige kalender voor je gemaakt, die de feestdagen combineert van Engeland, Nederland, Duitsland en België. Download hem hieronder.

Leo van der Pol,  eigenaar BLS outdoor

“Vooruitstrevend in service”

Het bedrijf is concurrerend in prijs en vooruitstrevend in service. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat is prettig werken.  Bovendien is de transittijd snel.

Leo van der Pol, eigenaar BLS outdoor