Sven den Boer

Sven den Boer

Medewerker

In het kort

Bijnaam: Sven the men
Levensmotto: Het leven is als een frikandel, je moet het zelf speciaal maken
Je kunt Sven wakker maken voor: Een Turkse pizza met een koud biertje
Beste openingszin: Helaas mag ik niet tegen je praten, anders word mijn vriendin boos. Dus zullen we het praten overslaan?
Geheime superkracht: Sven kan teleporteren, wat hem supersnel maakt! Zo kan hij op meerdere plekken tegelijk zijn.

“Als je voor EASY Road Transport kiest zal je hier geen spijt van krijgen. Wij zijn de betrouwbare partner die je al lange tijd zoekt! Met dit jonge, gezellige en gedreven team vol expertise proberen wij jou zo goed mogelijk te helpen. Wij maken jouw werk EASY!”

– Sven

Even voorstellen

Hallo, ik ben Sven, 22 jaar oud en woonachtig in het prachtige Nieuw-Lekkerland. In augustus 2022 heb ik de opleiding Logistics Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds oktober 2022 mag ik mijzelf een EASY Roader noemen.

Op dit moment word ik ingewerkt op de afdeling export planning. Op de export planning houd ik me voornamelijk bezig met het afgeven van prijsopgaves, het plannen van ritten, de communicatie met klanten & chauffeurs en de documentatie van de goederen. Dit alles om jouw goederen op een snelle en veilige manier van A naar B te krijgen. Ondanks dat ik pas korte tijd werk als EASY Roader, merk ik nu al dat deze baan bij mij past. In dit innovatieve en jonge team krijg ik de mogelijkheid om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Bij vragen mag je mij altijd een berichtje sturen!

Sven den Boer