Thomas Hilbrands

Thomas Hilbrands

Medewerker

Hi, ik ben Thomas, 33 jaar. Samen met mijn vrouw heb ik twee prachtige kinderen en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Na 30 jaar in de stad gewoond te hebben zijn we na de geboorte van ons eerste kind toch verhuisd naar Barendrecht voor wat meer (tuin)ruimte!

Na de studies Business Administration (BSc) en Marketing Management (MSc) aan de Erasmus Universiteit ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in verschillende functies en rollen bij Berkman Energie Service. In januari 2020 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik gewerkt aan diverse projecten in samenwerking met Pieter Berkman.

Sinds 2021 ben ik mede-eigenaar van EASY Road Transport en ben ik dagelijks bezig om het bedrijf en het team te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat bedrijfsresultaten voortvloeien vanuit persoonlijke groei binnen het team. Als het team en de individuele teamleden zich positief ontwikkelen dan ontwikkeld het bedrijf zich ook positief. Met deze filosofie hebben we de afgelopen periode een onwijs mooie groei laten zien en de ambities zijn hoog om dit de komende periode nog verder door te trekken.

Ik sta altijd open voor een kennismaking en een bak koffie dus wil je bij ons komen werken, of heb je interesse om met ons samen te werken laat het mij dan vooral weten!