Thomas Hilbrands

Thomas Hilbrands

Medewerker

In het kort

Bijnaam: Eindbaas
Heeft een hekel aan: Slechte tv-reclames en zelfverzonnen afkortingen
Geheim talent: Duplo en Lego bouwwerken maken (als mijn kinderen al lang gestopt zijn om te spelen met de Duplo/Lego)
Beste openingszin: Hé, weet jij hoeveel vrachtwagens ik heb?? 😉
Geheime superkracht: Thomas is extreem vindingrijk. Hij vindt voor elke situatie wel een oplossing!

“De beste raad is voorraad! En wij helpen je graag om je voorraad naar de UK te brengen!”

– Thomas

Even voorstellen

Hi, ik ben Thomas, 33 jaar. Samen met mijn vrouw heb ik twee prachtige kinderen en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Na 30 jaar in de stad gewoond te hebben zijn we na de geboorte van ons eerste kind toch verhuisd naar Barendrecht voor wat meer (tuin)ruimte!

Na de studies Business Administration (BSc) en Marketing Management (MSc) aan de Erasmus Universiteit ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in verschillende functies en rollen bij Berkman Energie Service. In januari 2020 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik gewerkt aan diverse projecten in samenwerking met Pieter Berkman.

Sinds 2021 ben ik mede-eigenaar van EASY Road Transport en ben ik dagelijks bezig om het bedrijf en het team te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat bedrijfsresultaten voortvloeien vanuit persoonlijke groei binnen het team. Als het team en de individuele teamleden zich positief ontwikkelen dan ontwikkelt het bedrijf zich ook positief. Met deze filosofie hebben we de afgelopen periode een onwijs mooie groei laten zien en de ambities zijn hoog om dit de komende periode nog verder door te trekken.

Ik sta altijd open voor een kennismaking en een bak koffie, dus wil je bij ons komen werken, of heb je interesse om met ons samen te werken laat het mij dan vooral weten!

Thomas Hilbrands