Het is niet elke dag feest(dag)
blog 29/12/2021

Het is niet elke dag feest(dag)

Je kent het vast. Je bent bezig met zaken doen in het buitenland en staat op het punt jouw goederen te gaan vervoeren naar bijvoorbeeld Engeland. Je wil nog éven een belletje plegen naar je klant om de laatste zaken af te stemmen. Je belt, maar er wordt niet opgenomen. Weer een Bank Holiday vandaag, en weer vergeten! Het is ook elk jaar hetzelfde liedje.

Feestdagen over de grens kunnen best verwarrend zijn. Elke cultuur heeft namelijk zijn eigen momenten om vrij te nemen en stil te staan bij een verjaardag, moment in de geschiedenis, of bij een nationale trots.

Je bent zeker niet de enige die hier tegenaan loopt. Ook onze EASY Roaders liepen regelmatig tegen dezelfde problemen aan. Niet langer! We hebben namelijk een oplossing bedacht en hebben een handig overzicht gemaakt met alle feestdagen bij elkaar. Je vindt hier alle feestdagen in Engeland, Wales, Schotland, Duitsland, België en Nederland in één handige tabel. Download deze feestdagenkalender nu!


Feestdagenkalender

Nooit meer een buitenlandse feestdag vergeten?

Ook vaak naar Engeland aan het bellen tijdens een Bank Holiday? Met deze feestdagenkalender vergeet je nooit meer een feestdag! Maak jouw transporten naar Engeland weer EASY