Het is niet elke dag feest(dag)
blog 29/12/2021

Het is niet elke dag feest(dag)

Je kent het vast. Je bent bezig met zaken doen in het buitenland en staat op het punt jouw goederen te gaan vervoeren naar bijvoorbeeld Engeland. Je wil nog éven een belletje plegen naar je klant om de laatste zaken af te stemmen. Je belt, maar er wordt niet opgenomen. Weer een Bank Holiday vandaag, en weer vergeten! Het is ook elk jaar hetzelfde liedje.

Feestdagen over de grens kunnen best verwarrend zijn. Elke cultuur heeft namelijk zijn eigen momenten om vrij te nemen en stil te staan bij een verjaardag, moment in de geschiedenis, of bij een nationale trots.

Je bent zeker niet de enige die hier tegenaan loopt. Ook onze EASY Roaders liepen regelmatig tegen dezelfde problemen aan. Niet langer! We hebben namelijk een oplossing bedacht en hebben een handig overzicht gemaakt met alle feestdagen bij elkaar. Je vindt hier alle feestdagen in Engeland, Wales, Schotland, Duitsland, België en Nederland in één handige tabel. Download deze feestdagenkalender nu!


Tariefcalculator

Bereken in 2 minuten jouw transport tarief!

Wil jij weten wat het kost om jouw goederen te laten vervoeren? De tariefcalculator laat jou snel je transportkosten berekenen. Geen verrassingen meer voor jou!