RAXTAR – VERTICAL ACCES SOLUTIONS
cases 24/04/2024

RAXTAR – VERTICAL ACCES SOLUTIONS

“Jullie klaren de klus met persoonlijke service” – Danielle Schaapsmeerders

PROJECT FOUR:

In het centrum van Frankfurt is de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan de realisatie van het project ‘FOUR’. Een complex van vier hoogbouw torens met woningen en kantoren midden in het hart van Frankfurt.

RAXTAR heeft aan dit project bijgedragen met de levering van onze innovatieve verticale transportoplossingen waarmee zowel alle betrokken vaklieden als de benodigde materialen tijdens de bouw veilig vervoerd konden worden.

De RAXTAR onderdelen kwamen zowel bij de vestiging in Engeland als bij de vestiging in Veldhoven vandaan. EASY heeft twee jaar geleden een groot deel van de onderdelen vanuit Engeland naar Frankfurt gebracht. Nu de bouw grotendeels gereed is kunnen de RAXTAR liften gedemonteerd worden. In de afgelopen weken zijn de eerste ladingen met onderdelen ook weer door EASY in Frankfurt opgehaald en terug naar Engeland gebracht.

Hoe zijn jullie bij EASY Road Transport terecht gekomen?

Onze collega, Tim, heeft een tijd bij onze vestiging in Engeland gewerkt. Toen we op zoek waren naar een specialist voor transport van en naar UK heeft hij alle vervoerders met een Nederlands kenteken genoteerd en zo zijn we bij EASY terecht gekomen.

Hoe onderscheid EASY zich t.o.v. andere vervoerders?

Jullie klaren de klus met persoonlijke service.

Hoe vind je dat de communicatie met onze EASY Roaders verloopt?

★★★★☆

Wat vind je van de kwaliteit van onze service?

★★★☆☆

Wat vind je van de prijs van onze service?

★★★★☆

Hoe waarschijnlijk zou je ons aanbevelen bij vrienden en collega’s?

★★★★☆