Samenwerking in online marketing
blog 05/12/2022

Samenwerking in online marketing

Als startup in de transportsector neem je niet direct een online marketeer in dienst, toch?! Wij doen graag dingen een beetje anders en dus was een van de eerste dingen die wij hebben opgezet een online marketing strategie. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben inderdaad geen online marketeer in dienst genomen. In plaats daarvan hebben wij een Angler binnen gehengeld!

Anglers helpt MKB bedrijven de volgende stap te zetten op online marketing gebied, door een online marketeer op kantoor mee te laten draaien in de organisatie. Vanuit Anglers is online marketeer Esther wekelijks bij ons op kantoor aanwezig. Esther werkt aan onze online zichtbaarheid en aan het efficiënt inzetten van de website om leads te kunnen verzamelen. En het werkt!

Om een eerste grote stap te zetten, hebben wij begin 2021 onze nieuwe website gelanceerd. Control heeft deze voor ons ontworpen en Anglers heeft meegedacht over de strategie en doelen achter deze website.

Esther denkt op wekelijkse basis mee over onder andere de online vindbaarheid, social media, campagnes en e-mail marketing. Via SEO, SEA en LinkedIn trekken we waardevolle bezoekers naar de website toe. Deze is zo ingericht dat je als bezoeker al snel gestuurd wordt naar de juiste plekken. Zo maken we van een onbekende websitebezoeker op een handige manier een nieuwe klant en blijft EASY Road Transport groeien. Een waardevolle samenwerking dus!

Als EASY Road Transport vinden wij het belangrijk om te blijven werken aan innovatie en digitalisering. Investeren in online marketing levert ons nieuwe, waardevolle contacten op en zorgt ervoor dat wij ons jonge imago hoog kunnen houden!